32 punten op jouw hoofd die bij lichte aanraking alles vergemakkelijken en veranderen.

Access Bars .


Je kunt de magie komen ervaren!

Wat is het?


Op je hoofd zitten 32 punten die allemaal staan voor een ander levensgebied, zoals je lichaam, geld en relaties. Die punten bevatten informatie die je hebt opgeslagen door de jaren heen, maar die je niet bént. Denk aan overtuigingen, gedragingen en ervaringen. Vaak is het zo dat die informatie situaties en patronen creëert die niet in ons voordeel werken. Zo krijgen we iets  niet verbeterd, terwijl we dat wel willen. Of we blijven dezelfde dingen tegenkomen in ons leven. We ervaren zwaarte, een vol hoofd, zijn ongelukkig of niet echt gelukkig. Misschien herken je dat. Het kan anders!

Door de 32 puntjes op het hoofd lichtjes aan te raken, terwijl een energetisch proces wordt aangezet ('hoe', dat leer je in een Access Bars class), ontlaad je systeem van de informatie die jij hebt opgeslagen. Het is als het ware een reset, zoals control alt delete dat is op de computer. De prullenbak met shit die je niet meer nodig hebt, wordt geleegd. Een blanco schijf blijft over. En vanuit die ruimte waarin je JIJ bent, heb je een nieuw begin om te creëren, wat zou je dan willen kiezen?


Hoe gaat een Bars sessie in zijn werk?


Tijdens een Access Bars™ sessie lig je lekker op je rug op een massagetafel, met je kleding aan. Gedurende 1,5 uur raak ik 32 punten wisselend aan, en jij hoeft niets anders dan te ervaren. Sommige mensen vallen in slaap, andere mensen beginnen juist te praten over de dingen die losgelaten worden, stil zijn mag, lachen, huilen, alles! Het is hoe dan ook ontspannend, en heel vaak veel meer dan dat.

 

Access Bars™ Nederlands


Verschillende '1e keer' ervaringen


Oprichter Gary Douglas over de Bars
Wat kost het?


Voor een volledige Access Bars sessie die zo'n 1.5 uur duurt, betaal je €150 inclusief BTW. .

Komt je kind mee, dan kan hij of zij Access Bars ontvangen voor €50. Bij kids duurt het gemiddeld 15 tot 30 minuten. Afhankelijk van het kind, de leeftijd en het moment. Neem even contact op als jullie dat kiezen, dan stemmen we samen af. 

Hieronder kun je betalen. Daarna mail ik je om een datum en tijd af te spreken. En dan lekker ontvangen maar!


Ervaringen van anderen

Annemarie

Normaal gaat er eigenlijk altijd wel iets door mn hoofd heen. En nu is het gewoon helemaal stil! Ongekend.

Tim

Ik vind dit veel leuker dan de relatietherapeut. En we hebben er veel meer aan. Met al dat gepraat kwamen we nergens, en nu lijkt het gewoon op te lossen. 

Moos (8 jaar)

Ruimte in mn koppie!

Ook een Access Bars™  sessie ontvangen?


Wil je een Access Bars™  Class volgen?


Zodat je meteen een hele dag van ontvangen voor jezelf hebt en meerdere sessies ontvangt?

Zelf sessies kunt geven daarna?

Uit kunt wisselen met mensen die ook een class hebben gevolgd, of gewoon omdat het je heerlijk lijkt om in 1 dag 2 keer een sessie te ontvangen en geven en je te omringen met mensen die het ook kiezen? 

Hier ga je naar de pagina over de Acces Bars™  Class.

Copyright Birkit Rietveld - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid