32 punten op het hoofd die bij lichte aanraking je hele wereld veranderen. Access Bars.


Je kunt de magie komen ervaren!

Tijdens deze 1-daagse class:

  • Ontvang je 2 keer een volledige sessie
  • Geef je 2 keer een sessie
  • Krijg je een handige Bars manual
  • Ontvang je en spelen we met een aantal 'beyond this reality' tools voor meer gemak en plezier in je leven en met de creatie van wat je wenst

Een hele dag voor jou en je lichaam dus. En als je wilt, mag je na deze dag Access Bars sessies geven! Je bent dan officieel Access Bars practitioner.. Handig voor friends and family. Of misschien een mooie toevoeging aan je bizz? Wat kies jij?

Kosten:

€380 (wereldwijd vastgestelde prijs)
€190 als je de bars class al eens hebt beleefd en officieel practitioner bent
€190 als je 16 of 17 bent. En gratis voor kids tot 16 jaar als ze meekomen met jou!

De volgende class is op zondag 21 april van 10:00 tot 18:00 in Amsterdam.

Van 20:00 tot 21:15 geef ik een concert! Samen met muzikant Jorgenmet liedjes op maat voor iedereen die er is. Prijs van een ticket is 15 euro, maar gratis voor deelnemers aan de class. Wil je daar (ook) bij zijn? Stuur me een berichtje en ik zet je op de lijst!Meer informatie over de Bars?

Zit je hoofd wel eens vol? Voel je overprikkeld? Loop je tegen dezelfde patronen aan? Heb je behoefte aan ruimte, stilte, ontspanning, meer geluk, meer gemak, meer jezelf zijn, lekkerder lopende business, weten wat je wilt? Bars kan helpen!

Het zijn 32 punten op het hoofd die allemaal staan voor een ander levensgebied, zoals geld, lichaam. relaties, lichaam, seksualiteit, manifestatie en vrede, waarin je alle informatie hebt opgeslagen die je door de jaren heen hebt verzameld en die je niet bent in je essentie. Denk aan overtuigingen, gedragingen, houdingen, emoties en gedachten en gevoelens.

Door deze punten heel lichtjes aan te raken terwijl je ontspannen ligt op de bank, op bed, of in het geval van de class op een massagetafel, vindt er een reset van het systeem plaats: control alt delete! De informatie wordt verwijderd en wat blijft over? Jij! Ruimte. Zodat je creatie in je voordeel kunt laten werken. Je een stuk vrijer voelt. En oh, nog zoveel meer en zoveel verder dan ik kan beschrijven. 

Welke bijdrage is de Bars aan jou? (Tap maar in!)


Hoogsensitief

Wat een opluchting toen ik die term jaren geleden tegenkwam. Na tijdenlang rond te hebben gelopen en me compleet vreemd te hebben gevoeld, bleek ik niet de enige te zijn. Ik was niet gek, ik overdreef niet, ik voelde dingen gewoon sterker dan andere mensen.

Geuren en geluiden kwamen sterker binnen.
Ik had veel tijd alleen nodig om op te laden.
Voelde me regelmatig ‘overwhelmed’.
Ik had last van ‘negatieve’ energie.
Kreeg hoofdpijn en een vol hoofd van drukte.
Was snel geëmotioneerd of geraakt.

Te weten dat dit hoogsensitiviteit was, hielp mij. Zo kon ik extra goed voor mezelf zorgen. En oefeningen doen om er minder last van te hebben.

Maar wat een werk was dit. 

En het was ook altijd preventie of oplossen. Dat het zo was, dat stond vast voor me. En dat het ooit anders zou kunnen zijn, dat hield ik niet voor mogelijk. ‘Dit is hoe ik ben, dit is hoe ik gewired ben.’

Ik heb mezelf beschermd tegen negatieve energie
Gouden koepels om mezelf gevisualiseerd
Droeg edelstenen om me te helpen
Stuurde liefde vooruit
Zocht mensen uit die het ook kenden
Plande veel rust in en alleen zijn
Sloeg drukke ruimtes over
Of ik plande een dag rust na een dag drukte
Mediteerde, om dichtbij mezelf te zijn en me af te stemmen op Source
Stuurde negatieve energie terug om er geen last van te hebben

Een tijd lang werkte dit heel goed voor me. Ik had manieren om er mee om te gaan en het te handelen. Maar dat was het dan dus ook wel. Mijn wereld moest zich voegen rondom mijn hoogsensitiviteit. Pfff, wat een beperking nu ik de wereld weet die ik nu leef!

Het was vermoeiend. 

En érgens wist ik ook dat er iets anders mogelijk was. Van die realiteit was ik me altijd al bewust.

Voor mij is het normaal om dit niet meer te voelen. En ik realiseer me dat het dus ruim 30 jaar, waarvan zo’n 10 bewust, wel zo is geweest! Access Bars en de tools van Access Consciousness veranderden alles voor me.

Mijn eerste Bars sessie vond ik lekker ontspannen. Toch duurde het een jaar voordat ik het weer koos! Wat was ik bereid om te ontvangen? Nu, weer een jaar verder, laat ik niet alleen wekelijks mijn Bars runnen, ik geef sessies én classes! Wie had dat gedacht?

Ik ben gewaar. Niet hoog sensitief. In ‘sensitief’ zit het woord ’voelen’. En voelen is iets dat het lichaam doet. Dat zegt het eigenlijk al: je voelt met je lichaam. Wat hoogsensitieve mensen vaak doen, en wat ik dus ook deed, is het vastzetten van informatie in hun lichaam. Waar het gevoeld wordt. En wat creëert dat?

Access Bars gaat over ontvangen. Het helpt jou en je lichaam om informatie af te voeren. Niet weg te duwen, ook niet aan te nemen en van jou te maken, maar te ont-vangen: je vangt niks, je laat alles door je heen stromen. Dit veranderde mijn hele wereld!


Tijdens een sessie worden 32 punten op het hoofd heel lichtjes aangeraakt. Die punten staan allemaal voor een ander levensgebied. Relaties, geld, lichaam, manifestatie, dankbaarheid, controle, you name it. En die punten bevatten informatie die jij hebt opgeslagen door de jaren heen, maar die je niet bent in essentie. Denk aan overtuigingen (zowel de ‘positieve’ als de ‘negatieve’), gedragingen, houdingen, gevoelens, gedachten, emoties.

Door deze punten aan te raken, vertragen de hersengolven en ontlaad je systeem van deze informatie. Het is als control alt delete op een computer!


Wat blijft erover? Jij! In plaats van alles dat je besloten bent dat je bent. Wat is er allemaal mogelijk zonder die overtollige informatie? Welke ruimte kun je zijn? En wat creëer jij met gemak als je consideraties verdwenen zijn?

Iedereen ervaart de Bars anders. En ook elke sessie is weer anders. Vaak geeft het een gevoel van ruimte in je hoofd, ontspanning in je lichaam, helderheid. Het heeft mensen van depressie afgeholpen, angststoornissen, pijnklachten, en ‘hoogsensitiviteit’ dus ?

De reden dat je mij niet vaak over resultaten ziet schrijven, is omdat resultaten een verwachting kunnen creëren. En de Bars gaat nu juist over het ontdoen van je verwachtingen. Want verwachtingen zijn weer een conclusie. Wat kun je ontvangen met een verwachting? En wat kun je ontvangen zonder verwachting? Misschien verschijnt jouw resultaat in eerste instantie wel als hoofdpijn, is dat precies de verandering waar jij om hebt gevraagd, verschijnt die alleen ff anders dan jij hebt bedacht. Als je in de vraag blijft, kun je mogelijkheden zien. Terwijl je niets anders meer kunt zien wanneer je concludeert.

‘Op zn minst voelt een Acces Bars sessie alsof je een heerlijke ontspannen massage hebt gehad, op zn best veranderd het je hele leven in iets groters.’


Wat weet jij erover? Want dat is ook zoiets gaafs wat ik van Access geleerd heb. Jij weet wat jij weet. Een ander kan jou antwoorden geven, en dat vervult je korte termijn behoefte soms ontzettend, maar is het de redder waar je afhankelijk van wilt blijven? Of wil je worden aangesproken in je eigen weten? Wat weet jij? En wat weet jij nog meer waar je nu nog niet van bewust bent? Wat creëert de Bars voor jou? Is dit de verandering waar je al tijden om vraagt?

Doe mee aan een Access Bars class. Op die dag ga je dit proces zelf ervaren. Meerdere keren zelfs. Want:


✨ je ontvangt 2 keer een sessie
✨ je geeft 2 keer een sessie
✨ je krijgt een Access Bars manual
✨ we spelen met een aantal gave tools voor meer gemak en plezier in je leven met de creatie van wat je wenst
✨ En als je wilt, mag je daarna (betaalde) sessies geven, want na deze ene dag ben je al officieel Access Bars practitioner.

Een gave toevoeging aan je business, misschien.
Of missschien verander je de levens van je familie door het lekker en alleen aan hen te geven.

Zelf deed ik puur mee omdat ik een ‘jaaaaaa’ had in mn hele systeem en ik had totaal niet de intentie er verder iets mee te doen. Look at me now ?

Wat zegt jouw body? Yes or no?


Schrijf je hier in voor de Bars class van zondag 21 april van 10:00 tot 18:00 in Amsterdam."In het slechtste scenario voelt het alsof je een net een ontspannen massage hebt gehad, in het beste scenario veranderd het je hele leven ten goede."

Zit er geen datum bij die jou past? Informeer naar andere mogelijkheden! We kunnen er ook samen een creëren op jouw verzoek. 

Wat ook mogelijk is: een Access Bars class bij jou thuis of op het werk!

Vanaf 6 betalende deelnemers kom ik langs. Kinderen tot 16 jaar doen gratis mee. Welke bijdrage kan dat aan je zijn?

Stuur me een mailtje als je een class wilt organiseren bij jou thuis, of op het werk, of op een andere manier een groep mensen samen wilt brengen. Proefsessies voor bedrijven zijn ook mogelijk en bestaan uit 20 minuten per werknemer

Zelf een sessie ontvangen?

Neem dan een kijkje op deze pagina, of boek meteen via onderstaande knop. Na ontvangst van de betaling mail ik je om samen een moment te prikken.


Vragen?

Welkom!


Copyright  - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid