OVER MIJ

steen

‘Er valt zoveel muziek te beluisteren en muziek is zo ontzettend krachtig. Ik kies voor muziek die bijdraagt aan geluk!’

 

Zingen is mijn allergrootste passie. Dat is altijd al zo geweest. Toen ik klein was, stond ik met een deodorantroller voor de spiegel mee te zingen met liedjes van Mariah Carey en The Backstreet Boys. Op de middelbare school was de muziekles mijn favoriete les. De muziekleraar kwam er bovendien achter dat ik het ook nog eens ‘goed’ kon.

Ik werd gepest en was behoorlijk ongelukkig toen der tijd. 
Behalve als ik zong. Op mijn 14e deed ik mee met een talentenjacht. Ik weet me nog heel goed te herinneren dat ik achter het gordijn stond, dat ik werd aangekondigd en dat de hele zaal ‘mehhhh’ begon te roepen. De presentator schrok. En kwam naar achteren om te vertellen dat ik niet mee hoefde te doen als ik dat niet zou willen. En weet je wat nou zo bijzonder is? Dat ik me herinner dat ik JUIST wilde zingen. Het was geen moment in mij opgekomen om niet dat podium op te gaan. Ik wilde zingen. En niet om ze iets te bewijzen. Dat had natuurlijk ook nog gekund. Dat je denkt: ‘Ik zal ze eens een poepie laten ruiken’. Maar dat was helemaal niet aan de orde.
Ik genoot gewoon zo van zingen. Wanneer ik zong, viel alles stil.
Ik voelde me heel dichtbij mezelf. Thuis. En ja, om die reden wilde ik dus juist dat podium op!

Later in mijn leven leerde ik mijzelf hoe ik gelukkig kon zijn.
Met name affirmaties en de bewuste toepassing van de law of attraction hebben mij daar onwijs bij geholpen.

En wat ik jou nu onwijs gun, is dat jij je ook zo gelukkig voelt. Zo dichtbij jezelf. Ik weet hoe het is om me zwaar k*t te voelen. En ik weet hoe het is om afgestemd te zijn op m’n ware zelf en te voelen hoe het dáár voelt. Dat gun ik iedereen!

Dus ik zing. Ik zing nog steeds. En ik zing over de mooiste dingen. Ik geniet. Ik wil dat genieten verspreiden. Het past dan ook totaal niet bij mij om verdrietige liedjes te zingen. Een paar jaar geleden koos ik ervoor om dat niet meer te doen. Die herkenning vinden mensen al genoeg. Maar het gaat niet over wie we werkelijk zijn en het geluk daar in zit. Hoe gaaf is het om juist dat verspreiden? En muziek biedt daar zo’n mooie kans toe. Wanneer je zingt, ben je letterlijk een uitzender. Een radiozender. En ik ben er 1 die positiviteit uitzendt. Dat is het gevoel waar ik op afstem en waar mensen op in kunnen tunen.

Als ik zing, wil ik dat mensen geluk ervaren. Dat ze zich thuis voelen. Zichzelf herkennen. Hun echte zelf dan dus. Dat ze helemaal in het moment zijn en genieten. In verbinding.

Voel jij je ook het liefst heel dichtbij jezelf?

Kies je graag voor heerlijke gevoelens?

En heb je bovendien een ontzettende liefde voor muziek?

Dan zouden we wel eens iets heel moois voor elkaar kunnen betekenen.

 


 

Om te beginnen zou je hier gratis 3 affirmaties aan kunnen vragen! Dat is mijn cadeautje aan jou.

Toon van je dag

 

Ben je nieuwsgierig naar een download van het gevoel dat je wenst? Neem dan hier eens een kijkje.

Foto van Birkit. Welk gevoel wil jij ervaren? Klik door nar de downloadpagina.

 

En hier kun je luisteren naar een liedje dat ik onlangs opnam in de studio. Het is de pure versie, want we besloten hem helemaal te laten zoals hij is.