32 punten op het hoofd die bij lichte aanraking je hele wereld veranderen.

Access Bars .


Je kunt de magie komen ervaren!

Wat is het?


Op je hoofd zitten 32 punten die allemaal staan voor een ander levensgebied, zoals je lichaam, geld en relaties. Die punten bevatten informatie die je hebt opgeslagen door de jaren heen, maar die je niet bént. Denk aan overtuigingen, gedragingen en ervaringen. Vaak is het zo dat die informatie situaties en patronen creëert die niet in ons voordeel werken. Zo krijgen we iets bijvoorbeeld maar niet veranderd, terwijl we dat wel willen. Of we blijven dezelfde dingen tegenkomen in ons leven. We ervaren zwaarte, een vol hoofd, zijn ongelukkig of niet echt gelukkig. Misschien herken je dat. Wat als dat ook anders kan?

Door die 32 puntjes op het hoofd lichtjes aan te raken, ontlaad je systeem. Het is als het ware een reset, zoals control alt delete dat is op de computer. De prullenbak met shit die je niet meer nodig hebt, wordt geleegd. Een blanco schijf blijft over. En vanuit die ruimte waarin je JIJ bent, wat is er dan mogelijk?


Hoe gaat een Bars sessie in zijn werk?


Tijdens een Access Bars™ sessie lig je heerlijk ontspannen op een massagetafel. En je hoeft verder niks te doen, alleen te ontvangen ;) Daar staat een knipoog achter, want hoeveel gemak heb je met ontvangen? En wat als de Bars je helpen om met meer gemak te ontvangen? Elke Bars sessie vergroot jouw ontvangen. In plaats van informatie nog te vangen, kan het vrij door je heen stromen; je houdt niets vast, je ont-vangt. En jij hoeft alleen maar te liggen.

 

Access Bars™ Nederlands


Verschillende '1e keer' ervaringen


Oprichter Gary Douglas over de Bars
Wat zijn de mogelijkheden?


Voor 1.5 uur Access Bars, dat is een volledige sessie, betaal je €150 inclusief BTW. .

Bij kinderen duurt een sessie vele malen korter, afhankelijk van leeftijd en moment zo'n 15 tot 30 minuten. Zij betalen rond de €50. Neem even contact met me op als je dat wilt, aangezien het maatwerk is, dus dan stemmen we even af!

Hieronder kun je de betaling voor jouw sessie voldoen. De datum prikken we per mail. En dan lekker ontvangen maar!


Ervaringen van anderen

Annemarie

Normaal gaat er eigenlijk altijd wel iets door mn hoofd heen. En nu is het gewoon helemaal stil! Ongekend.

Tim

Ik vind dit veel leuker dan de relatietherapeut. En we hebben er veel meer aan. Met al dat gepraat kwamen we nergens, en nu lijkt het gewoon op te lossen. 

Moos (8 jaar)

Ruimte in mn koppie!

Ook een Access Bars™  sessie ontvangen?


Wil je een Access Bars™  Class volgen?


Zodat je meteen een hele dag van ontvangen voor jezelf hebt en meerdere sessies ontvangt?

Zelf sessies kunt geven daarna?

Uit kunt wisselen met mensen die ook een class hebben gevolgd, of gewoon omdat het je heerlijk lijkt om in 1 dag 2 keer een sessie te ontvangen en geven en je te omringen met mensen die het ook kiezen? 

Hier ga je naar de pagina over de Acces Bars™  Class.

Copyright Birkit Rietveld - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid